SEO – zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is iets wat iedere ondernemer die een website heeft en het belangrijk vind om online goed vindbaar te zijn op zijn minst zelfs zou moeten doen of bij tijdgebrek maandelijks uitbesteden. Hiermee wordt namelijk de basis gelegd, uitgebreid en verbeterd voor het aantrekken van de juiste bezoekers die het beste converteren. Door vanaf het begin een goede focus te leggen op het bepalen van de juiste zoekwoorden, het verdelen van deze zoekwoorden over de verschillende pagina´s en een visie op het verbeteren van de zoek posities door bijvoorbeeld het aanmaken van extra landingspagina´s en het bijhouden van een blog, wordt de basis gelegd voor een optimale ranking strategie.

riotweb.nl seo pakket
Gratis SEO Scan
We maken gratis een SEO scan van uw website. Hiermee kunnen we zien op welk gebied uw website moet worden geoptimaliseerd.
Statistieken
Bekijk makkelijk en snel de statistieken met behulp van Google Analytics

Seo pakketten

Hieronder treft u dan de SEO pakketten aan die wij aanbieden. Deze zijn zo samengesteld dat we zo snel mogelijk resultaat en rendement behalen zodat we daarna verder kunnen met de vervolgstappen die nodig zijn om in de top te komen voor de keywords met hoge zoekvolumes.
Basis SEO
€299,-
3 Maanden

Analyse

Technische Optimalisatie

Content Optimalisatie

Sitemap

TOP Zoekwoorden

Linkbuilding

Rapportage & Tips

Pro SEO
€899,-
3 Maanden

Analyse

Technische Optimalisatie

Content Optimalisatie

Sitemap

TOP Zoekwoorden

Linkbuilding 15 links

Rapportage & Tips